Mii de migranți au pătruns fraudulos în România în ultimele 24 de ore

2737
Migrantii in Romania

În cursul zilei de ieri poliția Română a primit numeroase sesizări de la diferiți cetățeni ai patriei care se plângeau că zeci de oameni dau năvală afară din gropile de pe drumurile publice, drept urmare mai multe echipaje de poliție au fost trimise pentru a evalua situația de la fața locului.

Din constatările oamenilor legii se pare că este vorba de sute de migranți care au ajuns în România după ce au săpat tuneluri pe sub pământ pentru a ajunge în vestul Europei.

Când șă-au dat seama că au greșit direcția și că au ajuns în România cei mai mulți au sărit înapoi în gropi pentru a se întoarce acasă, dar spre ghinionul lor au ieșit prin altele, tot în România, fiindu-le imposibil să mai găsească drumul spre țara lor.

“Și la noi în Siria e plin de gropi măi, din cauza la bombele americane, dar ce vedem la tine e incredibil măi! Nu se poate măi să aveti groapă lângă groapă măi! E plin de tuneluri și gropi la tine. Nu mai reusim să găsim drumul spre casa mea măi.” ne-a mărturisit revoltat Abdul Karici, unul din sutele de migranți ajunși în România pe sub pământ.

Oamenii legii se declară șocați de ingeniozitatea de care au dat dovada migranții în hotărârea lor de ajunge în vestul Europei. Potrivit acestora la săparea tunelului, migranții s-au folosit de un GPS made in China, doar că la un moment dat acesta s-a defectat și uite așa au ajuns pe plaiuri mioritice. Aici totul a fost un labirint pentru ei, întrucât se stie că la noi e plin de tuneluri comuniste și gropi.

Vestea bună pentru români este că, autoritățile s-au speriat de afluxul mare de refugiați care ajung în acest fel în țara noastră și au anunțat că vor astupa toate gropile din România, astfel încât fenomenul să nu ia amploare.