Mutu se transferă la ASA Târgu Mureș. Ospătarii din zonă sunt terifiaţi

1435

Deși transferul lui Mutu la ASA Targu Mureș ar fi trebuit să fie un veritabil motiv de bucurie pentru locuitorii din Mureș, se pare că lucrurile nu stau tocmai așa. Tot mai multe cafenele, restaurante și cluburi au început să pună lacătele pe uși la scurt timp dupa ce Briliantul a anunțat că a semnat un contract până în vară cu formația din orașul de pe malul Mureșului.

Se pare că Mutu a devenit spaima ospătarilor de pretutindeni după ce l-a bătut pe ospătarul iugoslav într-un local din Florența, practic acesta fiind și motivul pentru care ospătarii din Mureș și-au dat demisia imediat ce au aflat că jucătorul a semnat cu ASA Targu Mureș.

“Nimeni nu mai vrea dom’le să fie ospătar până în vară la Mureș, de când cu transferul lui Mutu”, declară dezamăgit Istvan Kerekes, patronul unui local.

Cei de etnie maghiară au migrat spre Panonnia cu tot cu familiile lor, iar alții au ajuns chiar în Mongolia jurându-și că nu se vor întoarce până la expirarea contractului jucătorului. Văzând plecarea în masă a populației maghiare din zona Mureșului, Klaus Johannis își freacă mâinile de bucurie și spune că-l va decora pe Mutu, pentru acte de patriotism, cu Steaua României în grad de mare bătăuș. În plus se pare că va propune conducerii clubului să-i prelungească contractul pe viață jucătorului.

Singurii care se bucură de venirea lui Mutu în oras sunt patronii companiilor de asigurări. Aceștia spun că au dat lovitura și că venirea jucătorului este de bun augur pentru ei, asta deoarece tot mai mulți dintre locuitorii Mureșului își fac asigurare pentru diferite părți ale corpului, în special la piramida nazală.