Pentru a verifica cât sunt de “bărbați”, moldovenii i-au provocat pe migranții din Galați la un concurs de violuri

1145

Auzind că mai mulți migranți au ajuns zilele acestea la porțile Moldovei, niște moldoveni, violatori din tată-n fiu, s-au gândit să-i verifice pe noii lor vecini dacă sunt capabili să se integreze în peisajul mioritic, drept dovadă i-au provocat pe aceștia la un concurs de violuri.

“Vrem să vedem de ce-s în stare și dacă-i putem integra, au ba. Am văzut ce-au făcut prin Germania de anul nou, dar nouă nu ne e frică că-l avem pe campionul nostru, Victor Adefloresei. A deflorat 20 de moldovence în 3 ceasuri consecutive și ar mai deflorat vreo câteva, dar l-am oprit noi c-o măciucă. Nimic nu-i stă în cale!”, ne mărturisește unul dintre prietenii săi.

Pe de altă parte migranții spun că ei n-au atâta experiență ca moldovenii, dar că vor face tot ce pot pentru fi cel puțin la înălțimea prietenilor lor din Germania care, spun ei mândri, s-au descurcat binișor de revelion.

Auzind ce se pune la cale pe afară, cei 7 violatori celebri de la Vaslui, aflati după gratii, spun că le pare rău că nu pot participa și ei la acțiune, dar le transmit succes fraților lor și spun că așteaptă cu sufletul la gură să afle care este deznodământul confruntării.