Proteste violente la Vaslui din cauza zvonurilor privind interzicerea alcoolului în România

3565

Parlamentarii români au ajuns să fie mai răi decât un pitbull. Dacă un pitbull trage jos de pe tine doar carnea, parlamentarii au ajuns să-ți scoată și alcoolul din sânge mai nou.
Ce mai!
Au ajuns să fie mai perverși decât o perversă de pe Târgu Ocna!

După ce au reușit să interzică fumatul în spațiile publice din România, parlamentarii au prins curaj și se gândesc să interzică și consumul de alcool, potrivit unor surse sub protecția anonimatului.

Primii care au reacționat după apariția acestor zvonuri în mass-media, au fost cetățenii din Vaslui și Botoșani, unde mai multe proteste violente au izbucnit, oamenii fiind speriați că nu vor mai avea ce pune pe masă copiilor.
Protestatarii le cer parlamentarilor să-și vadă de somnul lor adânc din timpul ședințelor parlamentare și să lase alcoolul acolo unde trebuie să stea, adică în sânge.

“Asta e o crimă, bre’ vericule! Eu n-am băut apă de pe vremea lui Ceașcă, decât alcool! În plus pentru mine fumatul și alcoolul erau un sistem de apărare împotriva soției mele. Păi când mergeam acasă după o noapte de băute cu pretenașii mei, miroseam așa de tare a tutun și alcool că nu te puteai apropia de mine la mai mult de 2 metri nici cu poza lui Arsenie Boca în mână!”, mărturisește cu ochii în lacrimi, Ionel Amărășteoaie, liderul protestatarilor.

“Dom’le, ardelenii sunt cunoscuți peste tot în lume pentru faptul că vorbesc rar, muntenii pentru țepe și manele, iar moldovenii pentru atracția fatală pentru alcool. Zic fatală pentru că de obicei bețiile de aici se lasă cu partide de omoruri, sau de violuri”, mai spune liderul protestatarilor.
“Dacă ăștia interzic alcoolul, noi cu ce ne mai mândrim?”

Mai multe personalități din diferite domenii de activitate, printre care și Băsescu, s-au coalizat cu protestatarii susținând cauza acestora. Băsescu s-a speriat că din cauza acestei legi nu va mai putea juca jocul său preferat: “Două cuburi și-un pahar” și a anunțat că va participa și el la protestele din zilele următoare.

Speriată și ea că ar putea rămâne fără subiecte pentru știrile de la ora 5, conducerea PROTV și-a anunțat și ea solidaritatea cu protestatarii, iar reprezentanții mai multor ONG-uri au declarat că vor depune o plângere la Haga pentru discriminare, în cazul în care legea va fi adoptată.