Mai mulți medici de la Institutul Inimii din Cluj au leșinat. Unul dintre ei a făcut infarct.

1932

Situație incredibilă la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, acolo unde mai mulți medici au leșinat azi-dimineață, iar unul dintre ei a intrat în stop cardio-respirator și se află în stare gravă.

Se pare că totul ar fi început după ce o femeie, mama unei paciente operate în urmă cu câteva zile chiar de medicul care-a făcut infarct ar fi intrat în biroul acestuia pentru a-i lăsa un mărțișor.

“Am intrat în birou la dânsul și i-am pus plicul cu mărțișor pe masă. Știți și dumneavoastră că dacă nu dai mărțișoare nu se mișcă nici praful în spitale. L-a luat, s-a uitat în el și-a zâmbit frumos cum fac toți medicii când primesc asemenea plicuri. Când a întors plicul pe cealaltă parte a văzut poza cu Godină, s-a uitat la ea, a început să se scarmene de câteva ori în cap, apoi a dus mâna la inimă și-a căzut pe loc. M-am speriat și-am strigat repede după ajutor. Au venit asistentele și alți medici. Apucasem să iau plicul de pe masă înainte  de-a intra lumea in birou și stăteam încremenită cu el în mână având partea cu poza lui Godină îndreptată spre ei.

Ce să vezi! Care cum intra pe ușă și se uita la poză, lesina. Zici că erau posedați de ceva duh necurat așa făceau când vedeau poza. Cu norocul că vreo 3 au scăpat și-au putut să-i ajute pe ceilalți, altfel nu știu ce mă făceam. Io ce să fac mamă? De unde să știu eu cine-i în poză? M-a oprit poliția în trafic de 1 Martie și mi-a dat plicul ăsta cu un Mărțișor. Eu l-am luat și-am pus banii în el să-i dau la domnu’ doctor. Abia adineauri mi-a spus cineva cine-i domnu’ din poză și că el se luptă cu șpăgarii și corupții și de-aia au leșinat toți când l-au văzut.”, ne-a explicat femeia plânsă toată și tremurând din toate încheieturile.

Familia medicului este revoltată și vrea să dea femeia în judecată pentru că i-a pus medicului viața în pericol.

DNA a deschis o anchetă pentru a face lumină în acest caz.