Echipa de la Poarta Albă

726

Zile întregi n-am putut să dorm gândindu-mă că Jiji, zis si Războinicul Luminii, campion mondial la aruncatul cu discul de la hernia de disc, mare iubitor de zaruri, dar și mare jucător de freeballs, membru al echipei de la Poarta Alba, cunoscut mai ales pentru driblingurile din fața legii, nu prea mai are cu cine se antrena în gherla. Am încercat să mă liniștesc cu ceai de mușețel și yoga, dar n-a mers, probabil pentru că n-aveam gagicile lui Zimbrolaru. Nici măcar pernele de la TopShop și mâncarea preparată în tigaia magică Dry Cooker nu m-au putut scăpa de insomnii.

Lucrurile au revenit la normal abia după ce am aflat că patronii clubului Justițiae, au efectuat unele transferuri bombă în cadrul echipei de la Poarta Albă.

Conducerea clubului este de părere că în urma acestor transferuri, echipa s-a întărit considerabil și se gândește ca abia peste 6-7 ani să facă schimbări majore la actuala structură a echipei. Aceștia spun, de asemenea, că singura schimbare pe care o iau în calcul, în perioada imediat următoare, ar putea fi achiziția fostului președinte-jucător, Trojan Băsculescu, zis și Corăbierul sau spărgătorul de gheață în pahare.

Le dorim multe “succesuri” băieților!