Adio Brexit! Dragnea se implică în referendumul din UK

1381

Se pare că dosarele penale îi fac atât pe foștii, cât și pe actualii lideri PSD să aibă reacții dintre cele mai bizare.

Dacă după ieșirea din pușcărie, A. Năstase a început să ne vorbească în pilde, într-o așa măsură că-l face invidios până și pe patriarh, acum pare că Dragnea vrea să-i calce pe urme și încearcă să ne transmită prin accesorii extravagante, demne de Mazăre, tot soiul de mesaje codate.

Spre exemplu, zilele trecute acesta a fost zărit ieșind dintr-un telefon public londonez, purtând o cochetă pălărie în stilul reginei Elisabeta și salutând regește trecătorii, fapt ce ne-a făcut pe toți să credem că pune ceva la cale.

Drept consecință, am făcut niște săpături și am aflat de la niște surse din anturajul acestuia că imediat ce au văzut rezultatele ultimelor sondaje de opinie care indicau un posibil rezultat favorabil celor care-și doresc un Brexit în urma referendumului din Iunie, regina Elisabeta a pus mâna pe telefon și l-a contactat de urgență pe Dragnea pentru a o ajuta să rezolve problema.

Mai mult, o stenogramă a convorbirii dintre Dragnea și Regină a apărut deja în presa de la noi, pe care o redăm în întregime mai jos:

“-Hello, bre! Sunt eu Regina, poate m-ai văzut la televizor cum salutam lumea din caleașcă.

-Săru’mâna prințeso! Nu te știu după față, că nu mă uit pe acasă tv, da’ după voce îmi pari cunoscută. Ne-am mai salutat prin Teleorman cumva?

-Ah, asta-i pe lângă Londra, sir? Nu știu! Se prea poate! Ce mai faci? Cum îți merge?

-Bine, uite cu puțină treabă pe la DNA.

-Ah, sper că nu e ceva grav!

-Eh, nuuu! Niște fleacuri legate de niște dosare penale. Dar spune-mi cu ce-ți pot fi de folos?

-Ahhh..da! Te-am sunat pentru că am auzit că dumneata, sir, ești cel mai tare în materie de organizat referendumuri.

-Sunt tare în tot ce vrea mușchii matale, mătușă!

-Înseamnă c-am sunat pe cine trebuie! Aș avea nevoie de ajutorul dumitale, sir, pentru referendumul din June. Sunt unii nesimțiți care vor sa-mi facă rău și țin să scoată UK din UE, iar eu nu vreau asta. Oare ai putea să te ocupi dumneata puțin de organizare și să ne mobilizezi niște oameni la referendumul ăsta, astfel încât să scoatem un rezultat favorabil menținerii regatului în UE? Crezi că ne poți ajuta? Firește, contra cost! Ți-as putea da un conac în India. (regina râde)

-Să mă plimb până în India pentru un coniac? Coniac am și eu mamaie! Dă și mata o porție de mititei și până la jumate de împărăție și mă bag!, spuse Dragnea hotărât să scoată mai mult.

-Vai, sir! Eu sunt de acord cu orice doar să ne scapi de necaz, dar stai să-l întreb si pe Charles să văd dacă-i de acord.

(Regina-l pune-n așteptare pe Dragnea, pentru a vorbi cu Charles, care alerga după fluturi prin grădina palatului.)

-Charlie, așa-i că nu te deranjează să-i dea mami lu’ nenea Liviu de la Teleorman jumate din regat și să-ți mai tai putin din viitoarea ta coroană? Și așa te tot plângeai că e prea mare pentru tine!

-Noooo, mami! Poți sa i-o dai și pe toată. Ți-am mai spus că nu vreau nicio coroană! E prea grea și mă încurcă când alerg după fluturi, că-mi tot cade.

-Okay, angel!

(După câteva momente regina revine.)

-Uite sir care-i treaba, dacă faci să fie bine cu referendumul, ca să nu fie rău, te vom unge rege.

Bine mătușă, accept sa fiu regele tău, dar să știi că nu-i nevoie să mă ungi cu nimic, că eu sunt uns cu toate alifiile.

-Okay! Atunci avem un gentleman agreement. Va aștept la palat! Good Bye, sir!

-Bun, bun! Keep in touch, bre!”

La final, Regina respiră atât de ușurată că putu să rezolve problema Brexitului, că-i pușcă corsetul sub privirile ducelui de Cambridge, care leșină instant, în timp ce pe holurile reședinței regale s-a strigat de bucurie: “A murit regele fluturaș, traiască regele penal!”.

Întrebată de existența acestui dialog cu Dragnea, Regina a negat spunând că în caz de nevoie va apela la MI5.