Noi mărturii cutremurătoare au apărut în cazul incidentului aviatic de la Cluj

2113

Detalii șocante ies la iveală în cazul incidentului aviatic ce a avut loc la Cluj. Mai mulți pasageri aflați la bordul aeronavei Blue Air implicată în incidentul de pe aeroportul din Cluj-Napoca din ianuarie, au rupt tăcerea și povestesc că de fapt, nici piloții, nici turnul de control n-ar fi fost de vină în acest caz, ci un preot bezmetic și probabil cu mintea prea îmbuibată de la alcoolul servit pe timpul zborului, ar fi încercat de fapt să deturneze avionul și să-l ducă mai aproape de râul Someș, unde un sobor de preoți efectuau cu întârziere sfințirea apei de Bobotează. Se pare ca preotul ar fi trebuit si el sa participe la slujba, iar când a văzut că slujba a început fără el s-a panicat.

“Eu eram mai pe la mijlocul avionului, îmi sorbeam liniștit din apa minerală, când dintr-o dată am văzut un ninja alergând spre cabina piloților aruncând în stânga și-n dreapta cu blesteme. Al dracului dacă nu m-am speriat! Inițial am crezut că am vedenii și până să mă dumiresc, omul-ninja deja îl călărea pe pilot mai ceva ca un cowboy”, mărturisește unul dintre călători.

“Băi nene! Bătea în ușă cu pumnii și picioarele, iar când a văzut că nimeni nu-i deschide, a scos un potir din aur și a început să lovească cu el ușa de zici că era posedat. Trebuie să fi fost mult aur pe el pentru că după a treia izbitură s-a făcut țăndări ușa. Apoi l-a atacat pe pilot cu apă sfințită și o sticlă de tămâioasă. S-a domolit doar dupa ce sticla de tămâioasă i-a fost smulsă din mână de mai mulți pasageri săriți în sprijinul piloților, dar era deja prea târziu întrucât avionul părăsise pista aeroportului.”, a declarat un alt pasager pentru hallewood.ro.

Întrebat ce părere are BOR despre acest incident și de ce s-a întârziat cu sfințirea râului Someș la Cluj, purtătorul de cuvânt s-a rezumat doar la declara că situația încă se analizează și că sfințirea apei s-a amânat din cauza numărului prea mare de mașini care trebuiau sfințite între Cluj și Florești.

De altfel preotul ar fi făcut o criză de nervi și la ieșirea din țară după cum reiese din înregistrarea video de mai jos.