Bear Grylls a murit încercând să supraviețuiască într-un spital din România

5664

Milioane de oameni sunt in doliu, după ce Discovery Channel a anunțat că realizatorul Bear Grylls, a murit în timp ce filma un episod în care încerca să supraviețuiască într-un spital din România.

Se pare că imediat ce a auzit cât e de greu să scapi cu viaţă dintr-un spital din România, experimentatului realizator de emisiuni de supravieţuire, Bear Grylls, i-a venit năstruşnica idee să vină în ţara noastră ca să filmeze un episod al emisiunii sale într-unul din cel mai infecte spitale ale patriei, dezinfectat cu apă de ploaie, marca Hexi Pharma.

Fatidică greșeală!

Acesta a fost parasutat cu un elicopter deasupra rezervației naturale Văcărești, de unde a parcurs pe jos câțiva kilometri până la cel mai infect spital. Acolo a început adevărata aventură. S-a chinuit câteva ore să supraviețuiască cu muște și câțiva lăței găsiți la o pacientă. A murit din cauza unor bacterii pe care a încercat să le gătească la o termperatură necorespunzătoare, se arată  în comunicatul canalului de televiziune pentru care lucra.

“La nici o zi după ce-a intrat în spital a început să se simtă rău. L-a luat mai întăi cu vărsături. A dat afară tot ce mâncase pe parcursul zilei. Niște musculițe prinse de pe un pacient aflat în operație, câțiva lăței și vreo trei Stafilococi, prinși la microscop. I-am administrat tot felul de antibiotice, dar fără efect. Probabil că erau diluate. N-am avut ce să-i mai facem. A murit. Caput!”, a declarat pentru hallewood.ro, Ionel E. Coli, medicul care l-a tratat.

Surse din anturajul lui Grylls spun că, înainte de a intra în spital, acesta i-a invitat și pe vreo câțiva aleși de seamă ai patriei să încerce să supraviețuiască în spital împreuna cu el timp de o săptamână. Toți l-au refuzat politicos, spunând că ei se tratează în străinătate, nu în România.

Întrebat de jurnaliști ce părere are despre moartea lui Grylls, Klaus Johannis a replicat sec: Ghinion!