Veverițele de pe Calea Turzii din Cluj vor fi mutate în Parcul Central al orașului

7082
Veveritele de pe Calea Turzii din Cluj

După ce Primăria din Bistrița a anunțat de curând că intenționează să cheltuie aproximativ 4600 euro pentru achiziția unor veverițe și amplasarea acestora într-o cușcă din parcul mare al orașului, Consiliul Județean din Cluj nu se lasă nici el mai prejos și anunță că va muta toate veverițele de pe Calea Turzii, în Parcul Central al orașului, cât mai aproape de Cazinou.

“Ni s-a părut interesantă ideea colegilor de la Bistrița. Or fi ei PSD-isti, da’ ăștia au idei excentrice de sifonat bani dom’le, nu glumă!

Ne-am tot gandit cum să facem și noi o chestie de genu’, da’ problema e că noi nu mai avem bani ca să cumpărăm niște veverițe de lux precum cei din Bistrița, pentru că banii noștri pentru entertainment se duc toți pe Untold.

Asta e! Sifonăm mai puțin anul ăsta cu veverițele și mai mult cu Untold-ul.”, ne mărturisește ușor dezamăgit unul dintre consilierii locali, sub protectia anonimatului.

“Ne vom mulțumi cu niște veverițe autohtone, luate de pe Calea Turzii, pe care le vom pune într-o colivie și le vom expune în parcul central. Pentru a le crea o a atmosferă cât mai plăcută ne-am gândit să instalăm mai multe bare, dar și foarte multe luminițe. Oricum prea mult profit nu mai făceau ele pe Calea Turzii de când accesul tiriștilor a fost restricționat în zonă.”, mai spune el.

Cei mai câștigați din toată povestea asta vor fi Peștii veverițelor care, odată cu această mișcare, întrevăd o revigorare a afacerii în scurt timp.