Americanii trimit 1000 de soldați în România. Putin sărbătorește cu artificii

2287

Președintele rus, Vladimir Putin, se afla pe un micuț platou de filmare din zona Donbass, acolo unde-și juca rolul vieții în filmul intitulat:”Al treilea răzbel mondial. Începuturile.”, atunci când pe linia 2 a telefonului rosu, încins de o moldoveancă, a apărut un apel de la Obama.

“-Yo, Presedinsky Putin! Sunt eu, Obama.

-Să trăiești, camarade! Spune repede, că am o moldoveancă în roaming, pe linia 1.

-Yo, te-am sunat să-ți spun că-mi trimit 1000 de băieti înarmați cu bâte și furci și câteva tancuri gonflabile în România. Să nu te iei de ei!

-Gonflabile? Așa rău ați ajuns, camarade?

-Nu, dar știi bine că romanii au un fetish pentru fierul vechi!”

Putin începe să râdă isteric, lovind din greșeală de mai multe ori cu pumnul în butonul roșu al unei serviete aflată în apropierea sa. Astfel, bucuria sa a devenit bucuria unei întregi planete, oameni din intreaga lume sărbătorind cu artificii sosirea americanilor în România.

În urma acestui recital de artificii, americanii au zburat din sistemul nostru solar ajungând pe luna unei planete din Galaxia Orion, iar rușii au încins Europa, satelitul înghețat al lui Jupiter.

Închipuindu-și că au ajuns primii pe o planetă din Galaxia Mongulis, pe care au denumit-o din instinct Transilvania, vecinii unguri s-au pus fericiți pe făcut gulaș și Kurtos Kolacs. Fericirea le-a fost stricată însă rapid de un miros de mititei venit de la romanii care tocmai terminaseră de mâncat și se pregăteau să stingă grătarele.

 

putin hallewood